Andreea Baciu

Kastel

O masă caldă pentru toți

Sunt în clasa a Xl-a la Colegiul de Științe ,,Grigore Antipa”. Sunt voluntar activ în cadrul asociației ,,Katel”. Am intrat în această echipă de oameni faini în urmă cu aproximativ 1 an și jumătate, mai precis de cand s-a dat call-ul de voluntari pentru pentru prima dată. Inițial nu știam ce are să mă aștepte, însă am intrat în această asociație cu gândul de a ajuta.

Am aplicat pentru proiectul ,,Profesor pentru o oră” și atunci am descoperit cât de plină de satisfacții este această activitate. Mi s-a părut cel mai tare faptul că am putut să ajut copiii ca mine, puțin debusolați de perioada de învățare online. De atunci am participat și la diferite alte activități din cadrul asociației și am descoperit familia asta mare de voluntari inimoși ai Kastelului.

Tabăra socială de la sediu a fost momentul meu de bonding atât cu beneficiarii cât și cu ceilalți voluntari. Apoi au mai urmat și Brașov Heroes 2021 în care am învățat tainele promovării, alături de ceilalți voluntari, meditațiile cu copiii din Ucraina unde s-a depus un efort enorm din partea tuturor, unde s-au legat multe prietenii și nu în ultimul rând festivalul ,,Bucurie în mișcare”, 2 zile pline de joacă, distracție și muncă unde am scos la suprafață copiii din noi. Am realizat de-a lungul timpului că toate aceste activități au început să devină o parte din personalitatea mea, o parte din mine de aceea în continuare vreau să mă dedic acestei asociații astfel încât să ajut cât mai mult.

PARTENERI BRONZE