Sorina Boldeanu

Kastel

O masă caldă pentru toți

Sunt prietenă a Asociației Kastel Youth. Ne dorim o altfel de societate, mai incluzivă, mai caldă, mai umană, mai conectată la celălalt, iar kastelanii construiesc o asemena comunitate-cocoon. Educația joacă un rol vital în a ne construi aceasta societate. Mulți dintre noi privim, dar nu vedem, ascultăm, dar nu auzim, știm, dar nu facem. Importanța acestui proiect, de suflet, rezidă, de fapt, în formarea de obiceiuri. Acea ora de profesorat, evident pe lângă rolul său educativ, este despre conectare și insuflare de helping others. Cred în puterea noastră de a influența și impacta ce ne înconjoară și pe cine ne înconjoară, noi alegem cum. Iar acești oameni faini, kastelanii, luminează și conțin, cresc alți oameni, mici si mari, prin grijă, conectare și implicare. Și le sunt alături, pentru că îmi sunt dragi, îi admir și mă inspiră! Simplu și real! Casa Kastel este despre bucuria de a fi împreună, iar sufletul unei case este, ca peste tot, bucătăria, acel loc căruia îi aparținem. Și abia aștept să râd cu ei la o cafea în acea bucătărie. Le sunt recunoscătoare că m-au luat cu ei în călătorie și vă invit, la rândul meu, cu inima deschisă, să ne sprijiniți, donând sau alergând pentru acest proiect!